fredag 18 november 2011

Oh Yeah!

Ja nu händer det grejjer minsann! Den planerade Stockholmsresan idag blev inhiberad för Kim har blivit sjuk, riktigt sjuk, igår satt vi på sjukhuset och väntade i nästan 2 timmar och domen lät magkatarr. Idag har han haft en massa andra "sjukdomar" utöver magont så vi valde och stanna hemma. Tur är nog det för stackaren har ju legat i soffan och sett lidande ut som en sjuk 5-åring och knappt ätit nåt på hela dagen. Nå vi flyttade ju biljetterna till imorgon men jag blir nog tvungen att avboka dem helt. Hoppas vi kan åka snart iaf så vi får shoppa lite julklappar.

Så till den stora nyheten: Vi skall FLYTTA, kan ni tro? Men jo det är faktiskt sant. Vi skall flytta in till stan, och faktist riktit till centrum då också. Lägenheten är 2 rum och kök på 50 kvadratmeter i ett "rad-/höghus". Själva lägenheten var väl inte i det bästa skicket och köket såg rent ut sagt hemskt ut med mörkbruna skåpdörrar, men de skall vi måla om. Jag tyckte att det var helt okej och att här kan vi nog bo men Kim var nog mycket mera skeptisk. Men det är ju bara tillfälligt vi skall bo där ändå, vi kommer nog att fortsätta söka och vi vet ju båda att vi måste slippa in till stan för då kan jag söka jobb så kanske vi kan börja spara pengar och så kan vi förhoppningsvis snart köpa en egen lägenhet. Det skulle bara vara för bra!

Så lägenheten blir ledig 1 december så nu blir det lite pusslande med när planerad flytt blir och hur i hela friden vi skall gå till väga med att få dit alla våra saker. Hur som helst så hoppas jag det går relativt snabbt så att jag sen får börja julpynta!! Men innan jag kan göra det väntar många långa dagar med städning och packning, puuh.

Här får ni (mamma!) ett smakprov på lägenheten, men bilderna är helt hemskt dåliga men ni ser ju iaf lite av hur det ser ut.
hallen

vardagsrummet

vardagsrummet


sovrummet

snygga skåp eller hur??

köket


Utöver det så har nog inte så mycket hänt här på holmen. Jag har suttit i telefon konstant denhär veckan och pratat med en massa folk om olika lägenheter men fan när de skall ha 700-800 € för en 2:a det är ju sjukt! Kim har legat på soffan och varit sjuk, så det har varit relativt lugnt här.

Ikväll skall jag kolla första fredagsfinalen i Idol sen de började. Bra när hela höstens program har gått och nu har man missat allihopa. Nå det skall iaf bli kul att se vem som är kvar nudå!

5 kommentarer:

  1. Grattis till det stora beslutet och hoppas ni e nåtsånär överens iaf, det blir att pickla ner alla grejjer i lådor igen då...fast det nu int behövs packas lika omsorgsfullt denhär gången, lite skillnad att flytta 500+ kilometer eller
    15-km. Kryapåsigkram till bästa svärsonen!!!!

    SvaraRadera
  2. Kim krya på dej och grattis till er nya bostad ser nog bra ut ,tänk Sara nu bor du i STAAN. Var ska vi sova när vi kommer nästa sommar ? Ha det bra och sköt om din älskling.Kram från Lepplax.

    SvaraRadera
  3. Ja det skall nog bli skönt att komma in till stan! Det finns nog plats i stan också så oroa dej inte! Detsamma och Kim är på bättringsvägen! Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis till lägenheten! Lycka till med flytten och hoppas ni böri trivas i stan! :)

    SvaraRadera
  5. Tack! :) Jaa he hoppas jag o :)

    SvaraRadera