fredag 6 juni 2014

Läget...

Lovade att uppdatera om hur det gick i Helsingfors så här kommer de. Som det varit den senaste tiden så får vi inte veta så mycket, men i onsdags hade kirurgerna och läkarna sitt möte och de konstaterade att det är för riskabelt att operera Julias hjärta. Så tanken nu är att göra några undersökningar till men allt lutar mot att det inte blir någon operation och att Julia läggs upp på väntelistan för ett nytt hjärta.

Så nu är vi i princip tillbaks på ruta ett. Det vi hoppades mest på var att det inte skulle vara en avstötning för då skulle hon bli tvingad att få ett nytt hjärta, tack och lov var det inte det men nu verkar det inte finnas nån annan utväg än ett nytt hjärta.

Och jo hjärtan växer ju inte precis på träd...

Mer än så vet vi faktiskt inte i dagsläget, om 2 veckor skall de tillbaks till Helsingfors för en en-dags kontroll och sen får vi se vad de säger då.

Det blev ett rejält bakslag, och ärligt så vet jag inte vad jag skall säga. Inte heller vet man vad man skall känna eller tycka. Allt bara blir som en tjock dimma FULL med en massa frågetecken över framtiden.

Så så småningom när hon läggs upp på listan så kommer man bli skräckslagen så fort telefonen ringer, för det kan vara NU de händer....

Ni kan läsa en bättre uppdatering på Moas blogg HÄR hon har pratat mer med mamma och pappa så hon visste lite mer än mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar