söndag 30 juni 2013

Too slow

Kämpar fortfarande med superlångsamt internet så dålit med uppdateringar blir det. :( Vi har bestämt oss för att fixa bredband nu för vi orkar inte tjafsa med detta skit internet längre, men vem vet hur länge det tar då innan vi får det fixat!

Iaf flyter livet på som vanligt här. Jag har fått hem min karl igen och det känns så himla skönt att ÄNTLIGEN efter 5 månader kunna återgå till vardagen och bara spendera tid tillsammans, det är vad vi behöver just nu.

Igår kom Kims mamma, Johan och mommo hit så nu får vi även njuta av deras sällskap några dagar, mycket trevligt! Idag skall vi bjuda dem på middag här hemma så vi har stått i köket hela morgonen och förberett. På menyn står det nötstek, ugnsgrönsaker & sallad följt av chokladmousse. Första gången jag gjorde chokladmousse så vi får väl se hur det blev, kände mej lite tveksam där mitt i allt vispande och blandande!

3 kommentarer:

  1. Men va kul me besök, hoppas middagen lyckades!

    SvaraRadera
  2. Middagen var verkligen lyckad! Kul att vara på Åland och vi hade ju även tur med vädret. Sitter nu här hemma och ser ut på det gråa regniga vädret. Tack för både middagen och det trevliga sällskapet. //johan

    SvaraRadera
  3. Det var jätte kul att ha er här och jo vädret kunde man inte gnälla på!! :) Tack själv!

    SvaraRadera