lördag 28 juni 2014

Whatsapp

Tänk att nu e de helg igen en gång. Veckorna går rysligt snabbt nu och det känns både skönt för då blir det snabbt helg igen men ändå...nu är juni slut vilket betyder att halva sommarlovet gått typ. Shit va snabbt tiden går nu.

På jobbet går det bra, lär mej något nytt varje dag och dagarna går snabbt och det är riktigt roligt och så har jag superbra arbetskamrater. Vi skrattar typ hela tiden, så det känns skönt att ha ett jobb som man riktigt längtar till på söndag kväll. (För den som inte vet så jobbar jag i sommar för Viking Line i resebutiken i Mariehamn och tar emot bokningar) Något helt nytt och intressant samtidigt som det är totalt andra jobbtider och jobbsätt än alla mina tidigare jobb. Men I like!

Om Julia så vet vi inte så mycket nytt, för tillfället är det inte nån transplantation på agendan. Läkarna menar att Julia mår "för bra" för att kunna läggas på listan. I veckan skall de till Helsingfors på en ny kontroll så förhoppningsvis får vi några nya besked då. Eller så får vi fortsätta leva i 2 veckors intervaller och ta en dag i taget. För varje dag som Julia får må någotsånär bra och ha ett "normalt" sommarlov är vi alla glada iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar