måndag 21 maj 2012

1 år...

För ett år sedan satte jag min fot på åländsk mark för första gången och det för att göra antagningsintervjun och förhoppningsvis få flytta hit till hösten. Nervös som ett vrak var jag dessutom, det var ju dethär jag ville mer än nåt annat. Det fanns ingen annan plan. Och tänk så bra det gick!

På Åland för ett år sedan!
Alltså tänk att man kan måsta
blunda på varje bild!! haha




Nu har vi snart bott här på denna paradisö i ett helt år och fortfarande stormtrivs vi. För varje dag som går nu när det har börja grönska helt galet och vädret är vackert är jag så tacksam över att få bo här, det kan ju inte finnas nån vackrare plats egentligen, nära till vatten, nära till naturen men ändå är man mitt i stan, underbart!


Sommarlovet är här men inte vet ja nu om man märker någon vidare stor skillnad, vi har ju ändå haft så lite skola i maj att man knappt har fattat att första året är över nu, tänk jag har avklarat mitt första år som högskolestuderande och det med bravur och VG i nästan alla kurser, så jag är mer än nöjd! Inte för att något hittills har varit någon vidare stor prövning eller rejält krävande men det känns ju ändå bra att det gått så pass bra hittills!




Ett helt skolår har jag sprungit upp
och ner för dehär nedra trapporna!

Även om lovet är här kan jag ju inte precis njuta eftersom jag ännu har en hemtenta ogjord och fan vad jag kan vara led mej själv att jag inte fått gjort den än. Men nu är jag iaf på gång med den så förhoppningsvis slipper ja den snart! Plus att jag har 8 dagar med jobb framför mej med endast 2 kortare dagar så det är bara att hitta motivation som håller som sten så ska det nog gå bra! Det tråkiga med såhär långa jobbdagar är ju att jag inte hinner träna men jag har börjat springa på morgnarna istället så får jag iaf nån slags träning. Men det tar inte många dagar innan gym abstinensen kommer krypandes.

Imorgon skall jag till tandläkaren, första gången på 2 år minst och för första gången är jag riktigt skakis för det också! Jag kommer antagligen att måsta få en bettskena för jag gnisslar tänder något helt galet att Kim blir galen på mej på nätterna och jag blir så spänd i käkarna att jag får spänningshuvudvärk av det. det jag är mest rädd för är väl endå nästan att jag skall få en riktigt jävla saftig räkning därifrån för det vill jag fan inte ha :(

Idag har jag varit ledig och det har jag firat med att baka lite fantastiskt gott bröd under tiden Kim kollade hockeyn så nu blir det en smakbit och sen kallar sängen. Håll tummarna inför mitt tandläkarbesök åt mej är ni snälla! :)


1 kommentar:

  1. helt otroligt att du har varit på ön i ett år redan :)
    Jag håller helt med dig när du säger att det inte finns någon vackra plats i världen än Åland - nu när jag varit borta så länge så inser jag vilken fantastisk plats jag bor på, älskar "min" lilla ö ^^

    Jag hoppas det löser sig med tentan och att du snart kan börja träna ordentligt igen :)

    Och lycka till hos tandläkaren - låter inte så himla kul det där med att du gnisslar tänder :/

    Saknar dig <3
    Jag är hemma på ön igen den 8 Juli ^^

    SvaraRadera