onsdag 28 maj 2014

I väntan på kardiologen

Idag är en lite bättre dag!

Julia har kollat film halva natten men är ändå pigg som en mört för tillfället. Vi kom till sjukhuset strax före 10 och då var det en tjej som lyste upp av glädje.

Nu har läkarna och kirurgerna haft möte men vi väntar ännu på att en kardiolog skall komma och prata med oss. Men det vi fick höra av avdelningsläkaren var iaf att resultaten från biopsin visade ingen avstötning. TACK o lov, det var de bästa resultaten vi kunde få för tillfället för det betyder alltså att Julias kropp inte har börjat stöta bort hennes hjärta. (Vid en avstötning måste man öka på alla starka mediciner för att förhindra eller sakta ner avstötningen men ibland hjälper inte ens det utan enda hjälpen är en ny transplantation.)

Så vi tackar och bockar för de goda nyheterna och väntar på att de ska få klarheter i vad som skall göras. En hjärtoperation är högst troligen det som väntar, men som sagt vet vi inget ännu annat än att NÅGOT måste göras.

I skrivande stund fick vi veta att Julia skall på magnetröntgen kl. 13.00 (för att få den bästa informationen om hur det ser ut i hjärtat för att sedan kunna utforma den bästa vården därefter) och sen kl.15.00 skall vi till hjärtstationen för att få en holter som skall mäta ekg:t i två hela dygn.

Skriver senare om vi får veta mera!

Julia har fått byta rum också så nu har vi ett mycket större rum med massor av utrymme.


vi spelar spel i väntar på dagens händelser 


1 kommentar:

  1. Lillemor Berglund28 maj 2014 kl. 14:49

    Många styrkekramar från släkten i Krombi!

    SvaraRadera