onsdag 7 november 2012

Renovering

I somras när det regnade som mest upptäckte vi att det läckte in genom mellantaket vilket resulterade i att vi fick en vattenläcka i sovrummet. NU äntligen har hyresvärden bestämt sig för att göra något åt saken så idag kom målargubbarna och började greja på här. Sovrummet skall tapetseras och taket skall målas, samtidigt tyckte de att de skulle måla taket och väggarna i köket också, köket vårt ser bedrövligt så jaa kör på bara tycker jag!

det negativa med renoveringen är ju att vi måste tömma hela sovrummet och köket så nu känner man sig lite inpressad i vardagsrummet med alla saker, tack och lov för att man inte behöver bo i en etta!

Sovrum Före


Vårt bedrövliga kök, -Före, synd att di int byter golvet samtidigt!


Kök


Under konstruktion


De syns väldigt dåligt men nu är sovrummet ljust blått, men innan de har det varit rött,
och det mina vänner har inte varit någon snygg röd färg, snarare skrikfulröd


Smygtitt på tapeterna


Välkommen in i stök deluxe vardagsrum/sovrum/kök,!

Annars då, stressar ihjäl mej över praktiken när det aldrig nappar, men det är bara att fortsätta kämpa...
Skoluppgifterna svämmar över men det är bara en månad kvar innan jullovet så man borde ta sig i nacken? nej vad heter det ärmen? nackskarven? anyway, man borde köra lite pluggpluggplugg och få allt överstökat men jag får liksom ingen ro i kroppen att sätta mej ner och jobba. Pust.

I helgen blir det de 2 sista jobbdagarna sen är det över med jobb för min del för 2012, får se vad som händer sommaren 2013?


2 kommentarer:

  1. De var värst vad råddigt ni får ha det lagligt då!
    Men slutresultatet...nångång...måste ju ändå bli till det bättre...eller...???

    SvaraRadera
  2. Jo minsann man har ingen ordning på sakerna och bor i soffan! Men nu är de klara och det är bara att "flytta in" igen! Bilder kommer riktigt snart! :)Och det blev väldigt BRA! :D

    SvaraRadera