måndag 4 november 2013

För den som undrar...

Så vet vi inget mer än om Tottes tillstånd. Vi var till veterinären imorse för att göra ett belastningsblodprov, m.a.o. ett blodprov följt av en spruta, upp och iväg och vänta 1,5h och sen ett nytt blodprov. Proverna skickades iväg så nu får vi vänta nån dag innan domen kommer. Usch vad dethär känns jobbigt alltså, speciellt nu när han annars är helt återställd, äter som en häst och leker och busar precis som vanligt. Känns så himla jobbigt att veta att något ändå är fel och att det kanske inte går att göra något åt saken. Vill bara hoppas att proverna på något sett varit felvisande och att det inte är nå fel alls på vår lilla guldklimp.

I fredags var det exakt 3 månader sen du blev ålänning, känns som vi haft dej hur länge som helst men ändå är det bara ynka 3 månader. Nu får vi hålla tummarna för att vi faktikst får ha dej många många månader till.

Lägg till bildtext

1 kommentar:

  1. Tassar och tår hem-hemma4 november 2013 kl. 21:37

    Här håller vi alla tummar, tassar och tår för att Tottepojken ska bli bra på insidan också, härligt att han ser ut att må prima när man tittar från utsidan sett!
    DET är iallafall ett bättre tecken än att han skulle fortsätta må som i fredags.
    HEJA TOTTE!!!!!

    SvaraRadera