söndag 1 december 2013

Lilla jul & 1 advent

Lillajulshelgen lider mot sitt slut och kan inte annat än vara mycket tacksam över en super helg! I fredags var Kim borta med jobbet halva dan och andra halvan jobbade han så jag var ensam och gjorde precis ingenting. Hade varit rätt trött hela veckan som varit så de fanns ingen vidare energi kvar till annat än ligga i soffan. Men såna dagar behöver man ibland.

Igår åkte vi till Jan Karlsgården i Sund på lillajuls-marknad, det var lite kyligt men rätt så mysigt. Köpte en jättefin julkrans till dörren. Sen for vi hem igen och började preppa för maten till lillajulsbordet. Vi hade bjudit några av mina klasskompisar och vi hade en super trevlig kväll. Maten skulle nästan ha räckt till halva Mariehamn och gott var det. Resten av kvällen låg vi med andra ord i matkoma. Zaida jobbade natt så Totte hade sina bästa kompisar Chopper och Lattjo och sova över. Kul tyckte dom 3 som fick busa hur mycket som helst.

Idag har varit en lugn dag, hundpromenad, powernapp, ta hand om diskberget från gårdagen och lite pyssel med julkorten och imorgon inleds näst sista veckan före jullovet. Tacka vet jag jullov det kan inte komma mer lägligt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar