måndag 19 maj 2014

GastroNord

Förra veckan åkte jag, Kim och två klasskompisar över potten för att besöka GastroNord mässan i Stockholm. Det är nordens största mat- och vin mässa och det fanns minst sagt massor att se på, smaka på och njuta av. En fullspäckad dag med det bästa av sällskap! Tråkigt var att vi inte hade möjlighet att besöka själva vin-mässan eftersom vi inte kom från något specifikt företag vilket krävdes för att komma in där så vi fick nöja oss med att stå och kika utanför och känna oss som när man var 17 år och stod och kikade på alla som satt på pubben.

Jaa-a jag vet inte vad jag ska berätta om mässan egentligen, den var enorm och alla företag satsade massor och det erbjöds precis ALLT i mat och dryckesväg där så det var bara att gå omkring och mumsa i sig. Jag hann gå in i matkoma nästan 3 gånger under dagen och inte e de ju konstigt med alla kolhydrater och allt socker man vräkte i sig. Men lugnt värt det ändå!

Dock skulle det nog ha gett en ännu mer om man varit där med ett företag eller från sin arbetsplats och kanske haft något konkret syfte med att gå på mässan än vi som studerande som bara vimsa runt och tittade vad olika företag hade att erbjuda och hur de jobbade.

Men en och annan svensk stjärnkock bongade vi också och det va ju int helt fel heller :D
 
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar