onsdag 28 maj 2014

Många frågetecken

Det blev en lång väntan på kardiologen. Julia for iväg på magnetröntgen och sen fixade de hennes holter. Under tiden åkte pappa och jag tillbaks till hotellet, pappa vilade en stund eftersom han ju körde hela vägen ner till Helsingfors under natten till tisdag så han ligger lite efter på sömnkontot kan man säga. Själv avverkade jag ett pass i gymmet som gick sådär halvbra men det var ändå skönt att få svettas av sig en stund.

Väl tillbaka for vi tillsammans med mamma till sjukhusets lunchrestaurang fyllde på med energi och sen när vi kom tillbaka då äntligen kom kardiologen (typ 15.45 så han var något sen!)

Tja å inte blev vi nå hemskt mycket klokare, han sa och berättade massor men det känns ändå som om vi har nästan mer funderingar nu efter. Hursomhelst så visade inte magnetröntgen något avvikande förutom läckaget som de sett från förut.

Så nu ser det ut såhär, Julia blir här till minst tisdag nästa vecka, de skall vänta och se hur de vätskedrivande medicinerna tar på henne samt se vad holterns ekg visar och på måndag eller tisdag skall hon på belastningsEKG (man cyklar på en motionscykel och det blir successivt tyngre samtidigt som hjärtrytmen mäts och man ser hur hjärtat reagerar vid belastning).

Efter det skall de igen ha möte och fundera ut VAD de skall hitta på. Så de va de och med andra ord hoppas vi verkligen att vi slipper så fort som möjligt till Ronald Mcdonald-husen för på hotell kan man ingalunda börja bo en längre tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar