fredag 30 maj 2014

Lite medvind

Alltså vi har suttit som på nålar sen igår kväll eftersom vi bara hade bokat hotellet till fredag och var osäkra på vad vi skulle göra idag. Vi fick ju order om att hållas inom Helsingfors-området  och det känns nog bättre om vi håller oss i närheten med tanke på att Julia ändå är hemskt trött. Vi har ju väntat och hoppats att de skulle ringa från Ronald Mcdonald husen och säga om vi fått rum men väntan har varit utdragen.

MEN de ringde precis så nu slipper vi dit och det känns otroligt bra, speciellt nu när Julia slipper från sjukhuset över helgen så känns det ännu bättre. Och att vi kan koka egen mat!!! Plus att det efter 3 dagar med hotellfrukost började kännas lite utdraget så det här beskedet var minst sagt välkommet!!! :)


Men annars sitter vi nog bara och väntar, vi kom till sjukhuset kring 9.45 och Julia hade sovit hela natten, sen vi kom har vi väntat på att en läkare skulle komma och prata med oss och sen att de skall ta bort holtern så vi sedan kan fara, men inget har hänt än. Så det är bara att fortsätta att vänta....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar