lördag 31 maj 2014

Sovmorgon

Oj vad skönt att få sova ut lite och hör och häpna slippa hotellfrukosten!!!

Igår kom vi till huset, hemmastadde oss lite och drack kaffe, sen åkte vi och handlade och käkade vid Mcdonalds. Julia orkade bra hela kvällen men var nog väldigt trött när det var läggdags.

Idag fick vi sova länge, eller resten av familjen iaf medans jag for ut på länk. Planerna för dagen är att besöka Högholmen (djurpark) och grilla. Det känns jätte skönt att slippa sjukhuset en dag och få vara ute. Vilket också märks på Julia som verkar piggare och gladare av att få en paus.

Läkaren sa inget nytt igår så vi får vänta till tisdag och Julias belastningsekg för efter det skall då kirurgerna och läkarna överlägga och planera operation vilket det nu lutar starkt mot. Vilket är helt förståeligt för ett läckage reparerar inte sig själv och det går inte heller fast av mediciner.

Men vi fick nu några dagar paus och det behövde vi allihopa känns det som. Så nu skall vi bara njuta av att vara tillsammans och sakna att inte Moa är här med oss utan hemma på skolavslutning :(

Återkommer antagligen ikväll men det förblir nog tyst över dagen eftersom vi lär traska/rulla runt på Högholmen i några timmar.

Snygg-Moa

Förra sommarens ålandsbesök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar