onsdag 18 januari 2012

Haha!!

Läste just detta i en hotell lärobok jag lånat!

En äldre dam från Sverige skulle bo en längre tid i Västtyskland. Det var strax efter andra världskriget och hon hade läst att standarden där inte var av högre klass. Därför skrev hon ett brev på engelska till sin hyresvärd för att höra om det fanns WC i huset.
Hyresvärden förstod inte denna förkortning utan frågade församlingens kyrkoherde. Denne kom fram till att det måste vara en förkortning av "Wooden Church". Efter några dagar erhöll damen i Sverige detta brevsvar:
"Tack för brevet. Jag hoppas att ni ska trivas hos oss. Beträffande WC kommer det inte att bli några större problem. WC är beläget fyra kilometer från Er bostad och det ligger i en romantisk skogsdunge. Vi tror att Ni kommer att få stort utbyte av Edra WC besök.
WC är öppet onsdagar, fredagar och söndagar. Den har 92 sittplatser men det finns även plats för stående. Jag skulle vilja råda Er att besöka WC på fredagar eller söndagar, eftersom det är orgelmusik dessa dagar. Vi är mycket stolta över vår WC, ty den är känd för sin fina akustik. Minsta ljud kan lätt uppfattas av varje besökande. 
Skulle ni vara speciellt intresserade av WC, kan Ni skriva till vår kyrkoherde, som kan ge Er alla nödiga upplysningar."


Hahahahaa någon annan som skrattar sig till tårar?


2 kommentarer: