söndag 2 december 2012

Julfest & lillajul!

I fredags hade HM-programmet julfest. Styrelsen hade ordnat en helt super fin julfest åt alla hm-studeranden med god julmat, mysig stämning och lite snapsvisor. Sällskapet kunde inte ha varit sämre heller!

Vi julfestade i några timmar följt av lite förfest hos en på 3:an och sen utforskade vi nattlivet som inte var så välbesökt denna fredagkväll. Inte för att det störde oss vi hade jätte roligt hela kvällen och jag tackar alla inblandade för att ni gjorde även detta års julfest till ett roligt minne!

Johanna, jag & Zaida

Zaida & Thomas

Victor & Zaida
Igår var det lillajul, tur slapp jag spendera dagen med krabbis vilken var en stor lycka. Däremot hände nog inte så mycket här i SundqvistÅstrand residensen ändå. Kim var och tittade på SFIM i styrkelyft en stor del av dagen och sen åkte vi och handlade lite julmat. Gott och mysigt hade vi, ända tills Kim somnade vid 20.30 tiden! Inte ens en glöggkopp hann vi med innan Jonh Blund kom. Nå vi får ta igen det idag istället!


Nu skall jag söka mej till gymmet för att pressa ben+rumpa till max och senare blir det lite skolarbeten och hårfärgning.
1½ vecka kvar i skolan innan jullov nuu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar