tisdag 5 februari 2013

PS!

Dom som bor i hemmatrakterna kolla in Katternö-tidningen som tydligen dimpt ner i postlådan idag,  3 systrar söta finns med och ett repotage om hur man taklar alla känslor som uppstår när ett syskon är svårt sjukt och hur man skall gå vidare med livet efter att någonting sådant har hänt. Dock har jag varken sett bilderna eller läst artikeln på svenska men jag hoppas det blev bra!! :)

Annars kan ni faktist läsa det HÄR s.26!! :)

6 kommentarer:

  1. Vilken bra artikel om er, och bra bilder! :)

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Jo bilderna var riktigt bra men de var en del fel i texten som man hakar upp sig på när man vet hur det egentligen skall vara, som typ "HLHS betyder att vänster kammar i hjärtat kan spränga!!" ÖÖh nää int riktit så!! men överlag så var de bra!! :)

    SvaraRadera
  3. Gillade den jättemycket, att få höra den ur ert perspektiv.
    Lycka till på quizen och säg till kollegorna att de får minsann prata engelska!!! Det är aldrig kul om man inte förstår. Känns kanske inte så kul att sätta ner foten första dagen men ju förr desto bättre. Kul med alla bilder!

    SvaraRadera
  4. Tack va roligt att höra! :) Jo man borde ju visa var skåpet skall stå men samtidigt vill man ju inte verka otrevlig...
    Tack! :)

    SvaraRadera
  5. Läste artikel när den kom. Verkligen jättebra! Jag minns när ni skickades runt mellan era släktingar, att vi ville komma över och leka men ofta var ni inte hemma eller så fick ingen hälsa på för Julia hade just kommit från en operation.
    Absolut inte synd om oss, men synd att det blev så svårt att umgås. Nu i efterhand med vuxen logik så hade man kanske önskat att vi varit där mer, men då ville man ju inte tränga sig på.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera