måndag 6 januari 2014

Träningsvärk

Alltså jag har nämnt det tidigare, träningsvärk e den bästa värken. MEN ibland e den inte sådär ljuvligt skön och ett kvitto på att man gjort något bra utan ibland är den bara pest och pina.

Hur som helst har jag gått omkring och tänkt på var det är värst att ha träningsvärk och jag känner att jag kommit fram till en klar vinnare...

- biceps, där har man sällan träningsvärk men när man väl har de så e man bara så lycklig för då vet man att man haft ett sjutusans bra träningspass.

- rygg, axlar & bröst, ja de inget man inte överlever. De känns av och speciellt vissa rörelser e lite sådär no no men det är ändå överkomligt.

- triceps, samma här de känns minsann av om man haft ett bra pass men de inget man inte kan leva med.

- på andra plats är såklart benen och rumpan, de bränner och värker och varje gång du suttit och stiger upp blir du påmind om vad du gjorde igår eller förrgår. Att sätta sig i soffan eller stiga upp ur den blir ett helt projekt, för att inte tala om att gå på toa...

MEN de som ändå är överlägset värst är nog vaderna, om nån nångång har tränat vaderna sådär så man inte kan gå dagen efter då vet ni vad jag pratar om! De börjar med att du vaknar och ska stiga upp ur sängen, sådär lite sömnig än så har du glömt att du tränade dagen innan men så fort du gör en ansats att ställa dej på fötter jaa då blir du snabbt påmind igen. Att inte kunna gå rakt utan försöka på nån upp på tå halvhaltandes vilken vinkel gör det minst ont i hasa dej framåt är ingen skön känsla. Och det värsta är att vanlig träningsvärk i nån annan muskel den går om efter ca 2 dagar. Men i vaderna, den bara fortsätter och fortsätter och man hinner glömma bort vilken dag man tränade vader för det är sålänge sedan. Så träningsvärk i vader är värst!

Jaa de va då min sammanfattning och utvärdering om träningsvärk och som ni kanske kan luska ut så tränade jag framlår + vader i fredags och träningsvärken still going strong!

Men feel free att berätta om ni anser någon annan muskel toppa listan!! :)

gammal träningsbild

2 kommentarer:

  1. Ja tycker de för-jevlit med träningsvärk i magmusklerna, när den är så intensiv att man nästan gråter varje gång man svänger sig under natten, varje andetag gör ont och katten INTE får lägga sig på en i soffan ;) samtidigt; man vet att man gjort något bra:)
    http://jonnashemliga.blogspot.fi/

    SvaraRadera
  2. jamen tänk ja glömde ju å nämna magmusklerna och jo du har helt rätt, sådär när man inte ens kan skratta för de gör så ont, de nog inge vidare nice!

    SvaraRadera